bb och antis

känner mig som en förvuxen fjortis som sitter varje kväll och skrattar åt big brother! men jag kan inte hjälpa det, lite roligt är det allt!

Men det som har varit det roligaste ikväll är att ja sitter i soffan i vardagsrummet och tittar på tv, andreas sitter i sovrummet och spelar fifa live.. han babblar konstant med sig själv..

tex.
"hur kan du ens missa den där din jävla sopjävel?! dom är ju för fan helt jävla ruttna!!!"
"ska du inte få frispark nu då din jävla fitta, orka att han fick de också jävla homo!"
"men ta boooollen då jävla kuuuk, men kuk ta den då!"

hahaha, dör av skratt här ute!

heldag på uni

Idag har jag haft en heldag på uni.. eller ja, med tanke på hur heldagar brukar se ut där så kan man väl kalla det en halvdag. 9.30 blev jag hämtad av Lotta & Elin och vi begav oss mot Uni. Gick inte toppen med plugget idag, jag var trött, omotiverad och till följd av det blev jag mer och mer tjurig. haha..

Gav upp vid fyra och åkte hemåt igen, diskade lite och vek lite tvätt sen var det bara att sätta fart med plugget igen. Har nu skrivit klart mitt diskussionsinlägg som ska in i veckan och har även påbörjat inlämningsuppgiften som ska va inne senast söndag. Den hoppas jag kunna skriva klart imorgon då jag ska vara på uni 10-20. Kriminologiföreläsning mellan 17-20. Vill göra klart uppgifterna då jag åker hem till efterlängtade Sthlm på torsdag morgon.

Åh, det ska bli så roligt! Saknar familjen och vännerna jättemycket. Träffa underbara lilla Leo som jag inte träffat sen jul, han har säkert blivit jättestor nu! Underbara Naima & lilla Neo som jag inte träffat på evigheter. Tove och jag som ska på Miike Snow på lördag... oj, vad jag längtar nu!

Idag har min älskade mamma opererat höften så nu ligger hon på sjukhuset och allting verkar ha gått bra. Har varit så orolig hela dagen (säkert därför jag inte kunde fokusera idag..). Hon är den främsta anledningen till att jag åker hem. Vill vara hemma och ta hand om min stackars mamma som antagligen har jätteont nu. <3

Rörigt och osammanhängande, men det är precis så jag är ikväll och detta är mina tankar för dagen...
Nu är det dags att kolla på dagens avsnitt av Big brother.



(En glädjande nyhet jag fick idag var iaf att Kriminologi B som jag ska plugga härnäst kommer gå på helfart och dagtid, kan inte bli bättre! Har nu pluggat Kriminologi A på halvfart och kvällstid, alltså har A-kursen tagit ett år..)


tröttis dag

Oj oj jag är så trött idag.. vet inte vad det är med mig. Sov ändå ganska många timmar i natt. Gick upp vid nio och läste lite.. Ungefär två timmar senare kände jag att jag bara ville sova, slumrade till och sov i två timmar!!!

Alltså va?!

Varför sover man två timmar på förmiddagen? inte normalt..

Aja, nu är det dags att fortsätta plugga och kl 16.00 är det dag för första spinningpasset på en vecka, det ska bli hur roligt som helst!

Walking dead

Igår efter middagen såg vi på solsidan, jag är inte lika förtjust längre kan jag inte påstå men några skratt blir det iaf. Efter det var det dags för en ny vända av Big brother, jag måste säga att jag tyckte att det var ganska roligt att titta på förr när det gick men man är ju lite äldre nu och kanske inte längre ser detta som underhållning?
Gårdagens program var ju urtrist, iof var det bara presentation men vad höll Gry på med?! Verkade helt oförberedd, inte påläst om deltagarna och dåligt ljud verkade det vara i studion.. Ska kolla ikväll igen och se om det är nå skoj.

Sen så sent som 22.30 var det seriestart för Walking Dead, 1½ h pilotavsnitt. Har bara hört bra om den serien så vi kollade.. Jag vet inte jag, den är nog spännande men på senaste tiden har ja blivit så otroligt harig. Vågar inte titta när det känns som att det ska hoppa fram något/någon  när som helst. Sen så kanske inte en zombieserie riktigt är min grej heller, men jag vill ändå ge det en chans eftersom alla säger att den är så himla bra! En sak som är säker är att Andreas är frälst iaf, han ville se alla följande avsnitt direkt.. haha


Lyxig snabbmatssöndag

Söndag kväll och det har varit slapp & puggdag..

Nu sitter vi i soffan och väntar på solsidan. Surplar i oss vår färdiga skaldjurssoppa med kräftstjärtar i och minibaugetter till..

Efter det blir det en Andreas-vänlig rocky road. Alltså mörk choklad, dumle, marsmallows och lite havssalt.

Lat lyx alltså, mums!

Fikadag med Amanda

Åh äntligen kanske jag håller på att bli frisk. Orkade mig iväg till stan för en fika med Amanda. Jättemysigt att träffa henne, det var verkligen evigheter sen vi sågs!

Hade en del att babbla om då vi inte setts på flera månader, käkade en kycklingfocaccia och drack kaffe. Köpte en kofta jag spanat på ett tag från gina tricot, fanns bara en kvar så det var tur! haha..

Nu är det dags att ta tag i våran sjukt stökiga lägenhet och sen blir det en lugn hemmakväll.

sjuk..

Jaha.. här trodde man att man var på bättringsvägen men just nu känns det som motsatsen!
Jättetungt att andas och darrig i hela kroppen, obehagligt..

Så jag är lite deppad över att det inte blir någon träning idag heller.

Snart kommer Andreas hem och det ska bli roligt, vi ska gå och handla lite och sen laga middag ihop och bara ha det mysigt. På kvällens meny står köttfärsbiffar med fetaost i, klyftotatis och morotsstavar i ugn och tsatziki! Sen har vi faktiskt en flaska rött hemma också så det blir nog ett glas av det med..
mumsigt värre.

Nu ska ja klä på mig, bättre sent än aldrig. Blir Andreas gamla svarta cheap monday jeans, tshirt och kofta. Slappt, enkelt men snyggt! Han rensade nämligen sin garderob igår och jag prövade hans jeans, jättesnygga var dom!

fredag morgon

Idag är det fredag.. klockan ringde 9.30, men jag låg kvar till 10.00
Jag tror att jag mår bättre idag så jag hoppas på spinning idag kl 15.00!

Nu när jag tränat 3-4 pass i veckan sedan nyår så blir jag smått hysterisk när jag inte kan träna alls, som dessa tre dagar som jag legat hemma. Måste komma iväg och röra på mig, svettas och må bra.
Jag står stadigt på -4 kg sen nyår, tappade hela dietmotivationen efter två veckor, trist.

Funderar på att börja igen, något kilo till skulle ju inte skada men frågan är om jag verkligen är tillräckligt motiverad, vet av erfarenhet att jag måste ha bestämt mig för att det ska fungera. Ångest.





<3 Konserter

Jag älskar att gå på konsert.. känslan när det är livemusik är speciell!
Man känner basen i kroppen, energin och glädjen bland alla människor..

Jag har varit på några, väldigt olika musikstilar.

Spice Girls
Papa Roach
Fugees
In Flames
Muse
Ratatat
Johnossi
x 2
(vet inte om jag glömt något)

Sen råkade jag hamna på två spelningar också som jag inte visste var när jag besökte klubben..
Swingfly
Erik Hassle


Nästa lördag är det dags för Miike Snow på münchenbryggeriet.
Den 18e mars ska vi se Sebastian Ingrosso på münchenbryggeriet.

Två som är inplanerade men inte bokade är
7 juni är det System of a down i Paris
22 juni är det Foo Fighters på stadion


kläder





Detta är lite av det nya, har inte fotat jeansen och baströjorna..
Älskar skorna!

Tove

På alla hjärtans dag kände jag att det var länge sen jag skickade vykort till Tove, vilket vi gjort med jämna mellanrum innan.. Fixade fram ett sött kort och skrev några väl valda ord (haha)
promenerade till pressbyrån och köpte ett frimärke och la på lådan. Blev fantastiskt överraskad av posten otroligt snabba jobb. Jag la kortet på lådan 13.00 på måndagen och samma tid dagen därpå var kortet framme!

Nästa torsdag åker jag hem till Sthlm, längtar som bara den!







Sjukt snygga bilder...

Alla Hjärtans dag

Jag vet.. det var i måndags.

Så här såg det ut under kvällen hemma hos oss.
På dagen var jag och lunchade med Sara, supertrevligt. Sen gick jag direkt till friskis och körde ett spinningpass.
Efter det gick jag till systemet, köpte en flaska rött. Gick vidare till luckan och köpte lite anti pasti, mörk choklad, brie och lite olika frukter och bär..

Promenerade hem och väl hemma står Andreas finklädd med världens smajl.. då har han fixat och donat medans jag varit borta. Förberett vitlöksgratinerad hummer till förrätt, lammkotletter marinerade i rosmarin och citron och så hade han doppat jordgubbar i choklad som efterrätt..

Inte lite vad man blev bortskämd den dagen..

Dessutom stod det en vas med vita tulpaner på köksbordet (vilket är det absolut bästa jag vet!!)

Ja, vad ska man säga.. Jag har världens bästa pojkvän!

Liv

Hittade en bild från julen 2010 på min kusins ygnsta dotter Liv. Hon är helt fantastiskt söt!


16/2 - 2011

Precis när jag tänkte börja skriva lite igen så åker jag på någon halv-sjuka.. migrän och sånt strunt i två dagar. Igårkväll var jag helt slut efter en dag i soffan, frös och var allmänt jävlig. Usch!

Ikväll är det kriminologiföreläsning, struntade i den så jag kan vila upp mig ordentligt.
Ska slänga in lite bilder också men det fungerar inte på min dator just nu så får vänta till jag kan använda Andreas dator.

shoppingrus

Idag har jag, Andreas & Chris gått runt i Mariebergs köpcentrum i flera timmar och i fredags var jag på stan ett tag också. Har köpt så otroligt fina saker, helt lyrisk är jag!

Har shoppat för lite väl mycket pengar kanske men har unnat mig nu när jag klarat båda tentorna och dessutom inlämningsuppgifterna!

Jag har köpt 1 par blå jeans, 1 par svarta jeans, 1 handväska, 2 halsband, 1 tshirt, 2 linnen, 2 tröjor, nagellack & 1 par skor.
Lyckan är total!

Ska fota och slänga in så jag kan påminna mig om mina fina grejer när jag glömt det om någon vecka.. ;)


RSS 2.0