Tjejweekend

Jaha, då har planeringen rullat igång för en tjejweekend. Jag, Carro och Michaela har börjat kolla runt på resor, svårt att bestämma var vi vill åka bara.. Men jag är nog mest inne på Madrid. Carro mest inne på Milano och Michaela mest inne på Paris.. haha
Vi får väl se.

Vi har tänkt försöka komma iväg en helg när vädret är bättre, kanske i början av juni. Skulle vara jätteroligt och skönt att komma iväg en sväng.


Madrid

Såhär står det om Madrid:
Spanjorernas sena vanor är vida berömda. Nattsuddandet gäller i högsta grad Madrid. Det mesta av det sociala livet sker utomhus eller på barer och kaféer, bara det inte är hemma. En kväll på stan brukar bli en glad men långsam maraton med flera stopp på olika barer och med allt fler deltagare. Mållinjen är någon gång vid frukost, som även den gärna äts ute.

Det kommer aldrig vara bara du och staden. Möjligtvis i en hyrd roddbåt i Parque del Retiros konstgjorda sjö. Alldeles för många vill ha sett eller gjort något här. En del vill stå öga mot öga med tavlan Guernica på Centro de arte Reina Sofía eller strosa runt bland Pradomuseets världsberömda konstsamlingar. Matintresserade finner lyckan i saffransdoftande paella, tapas eller kyld sangria med fruktbitar. Dansintresserade i flamencouppvisning och shoppingtokiga i det enorma utbud av skor och väskor som gjort Spanien känt i shoppingvärlden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0